Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 7.6.2021

Vinkit ja linkit opiskelijoille sähkön valintaan

Opiskelija on monessa mielessä uuden edessä: uusi kaupunki, uudet opinnot, uudet ystävät, uusi koti? Onko sinulla tai läheiselläsi pian edessä kokonaan uusi elämänvaihe opintojen alkaessa? Uuteen kotiin liittyy paljon muutakin kuin vuokrasopimus ja irtaimiston hankintaa. Yksi oleellisimmista tarpeista on sähkö.

Kokosimme tähän vinkit, mitä opiskelijan on hyvä tietää sähkösopimuksesta sekä linkit, josta voi tehdä suoraan sähkösopimuksen. Joka tapauksessa toivotamme onnea uuteen kotiin ja upeaa opiskelijaelämää!

Vinkit

  • Sähkösopimus kannattaa tehdä noin kaksi viikkoa ennen muuttoa. Kiireellisissä muutoissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 05 7780 500 tai verkkosivujemme chat -ikkunan kautta.
  • Uuteen asuntoon tehdään aina uusi sopimus, vanhaa sopimusta et voi siirtää uuteen kotiin.
  • Sähkönmyyjä laskuttaa sähköenergian. Sähköenergian lisäksi sähkösopimukseen kuuluu myös verkkopalvelumaksu ja sähkövero. Valitsemasi sähkönmyyjä ilmoittaa sopimuksesta verkkopalveluyhtiölle, joka tekee automaattisesti kanssasi verkkopalvelusopimuksen ja laskuttaa verkkopalvelun ja sähköveron.
  • Jos muutat alaikäisenä, sopimus tehdään huoltajan nimiin.
  • Joissakin kohteissa sähkö kuuluu vuokrasopimukseen. Varmista asia vuokranantajalta.
  • Joskus sähkösopimuksen hintaa yritetään piilottaa kuukausihintaisella sopimuksella. Normaali kilowattituntipohjainen hinnoittelu tulee lähes aina edullisemmaksi.
  • Sähkösopimus on helppo tehdä: soita joko asiakaspalveluumme tai tee sopimus verkkosivujemme kautta.

Linkit

Apua valintaan

Autamme mielellämme sähkösopimuksen valinnassa. Jos haluat keskustella asiakaspalvelumme kanssa, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 05 7780 500. Asiakaspalvelumme on avoinna ma–to klo 8–17 ja kesäperjantaisin 8–16. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös Chat-palvelustamme, www.ksoy.fi.

Vuoden 2021 kampanjaetuna tarjoamme opiskelijan ilmastoystävällisen sähkösopimuksen tekijöille Kotipizzan 25 euron lahjakortin kaupan päälle. Tee sopimus ja hyödynnä etusi www.ksoy.fi/opiskelija.

Asiakkaanamme saat paljon muitakin rahanarvoisia etuja, tutustu asiakasetuihimme.

Lisää luettavaa

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa on Pia Hietanen, yksikön päällikkö sähkön hankintapalvelut, Kymenlaakson Sähkö Oy:stä

Muutossa auttaa hyvä ennakkosuunnittelu – sähkötkin on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa

Tillin lomamökeissä nautitaan aurinkosähköstä

Mietitkö, mikä sähkösopimus sopisi juuri sinulle ja sinun sähkönkäytön tarpeisiisi?

Ilmastoystävällistä sähköä on helppo hankkia

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi