Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta

Eilisen herkku on herkkua tänäänkin – tee nopeaa ja maukasta ruokaa tähteistä

Suomalaiset kotitaloudet heittävät ruokaa hukkaan 20–30 kiloa henkilöä kohti. Kuusi prosenttia ruoastamme päätyy roskiin, vaikka tähteitä voisi käyttää ruoanvalmistukseen uudelleen. Tähteeksi jääneet keitetyt perunat voi käyttää seuraavana päivänä munakkaaseen tai kuivista leivistä voi taikoa sipulikeiton päälle juustoraasteen kanssa herkullisen kuorrutteen.

Korvaamalla kerran viikossa yhden päivällisen hävikillä pienennät hiilijalanjälkeäsi jo prosentilla. Samalla säästät ruokamenoissa.

Katso vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen: https://www.saasyoda.fi/

Lähde: Sitra

Lue lisää ekovinkkejä!

Lisää luettavaa

Valoa etätyöpisteeseen – valaistuksella on suuri merkitys jaksamisen kannalta

Ilmalämpöpumpun käyttäjän tarkistuslista

Kahdeksan asiaa, joilla saat ilmalämpöpumpusta enemmän irti – ilmalämpöpumpun käyttäjän tarkistuslista

Polttopuuyrittäjä Sami Kousan klapit ovat varmasti kuivia

Katkaise valmiustilat kerralla jatkojohdosta – se on helppoa sähkönsäästöä!

Puhdasta syntyy pienemmälläkin – pese pyykit ja astiat matalissa lämpötiloissa

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi