Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta

Syyskosteus kuriin

Kosteudenpoistotabletilla voit saada helposti ja pienellä investoinnilla kosteutta vähemmäksi vaikkapa veneestä, asuntovaunusta tai kellarista. Laita kupla varmuuden vuoksi vettä kestävälle alustalle, sillä vesi voi vuotaa yli kupista, jos sitä ei tarkasta säännöllisesti.

Bolaseca Top -kosteudenpoistajaa voi käyttää kaikissa olosuhteissa ja lämpötiloissa. Pakkauksessa mukana yksi kuivatabletti, mutta niitä voi ostaa lisää. Riittää 20 m2:n tiloihin. Hinta 5,90 € (motonet.fi).

Järeämpää kosteudenpoistoa

Woods MRD-10 poistaa kosteutta n. 10 litraa vuorokaudessa vaikkapa kuivaushuoneessa tai kellarissa. Laitteessa on sisäänrakennettu termostaatti, jonka johdosta kosteudenpoistaja sammuu automaattisesti, kun laite on täysi tai lämpötila laskee alle +5 °C:n. Kun lämpötila nousee yli +5 °C:n, laite käynnistyy jälleen automaattisesti. Lisäksi kosteudenpoistajassa on sisäänrakennettu lämpöpumppu, jonka ansiosta käytetty energia muuttuu lämmöksi.
Hinta 220 € (netrauta.fi).

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Sauna päälle kännykällä

Turvallista kynttilän tunnelmaa

Elektroninen plasmasytytin ei sammu tuulessa

Valoa hämärtyviin iltoihin

Kuorsaako koira tai kumppani?

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi