Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 23.5.2018

Sähkösopimukset saivat uudet nimet – mikä muuttui, myyntipäällikkö Minna Vuorinen?

Myyntipäällikkö MInna Vuorinen Kymenlaakson Sähkö Oy

Kevättalvella 2018 uudistimme sähkösopimusten nimet entistä selkeämmiksi. Muutos ei  kuitenkaan aiheuttanut mitään toimenpiteitä asiakkailta. 

– Olemme uudistaneet sähkösopimustemme nimet entistä selkeämmiksi ja paremmin niiden ominaisuuksia vastaaviksi, kertoo myyntipäällikkö Minna Vuorinen. – Muutos liittyy brändiuudistukseemme. Sähkösopimusten nimi viittaa nyt myös selkeämmin yhtiöön, kun kaikissa on sama KSOY-alku. Mikään muu sopimuksissa ei muutu. Sopimukset jatkuvat entiseen tapaan ja entisillä ehdoilla. Joissain yksittäisissä sopimuksissa nimi muuttuu vasta sopimuskauden vaihtuessa. Esimerkiksi Omakotiliiton jäsenyyteen sidottu Omakotikymppi muuttuu KSOY Takuuksi vasta sopimuskauden loputtua.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä nimenmuutoksen takia mitään toimenpiteitä. Sopimustiedot näkyvät uudella nimellä myös Online-asioinnissa.

– Muutoksesta tiedotettiin asiakkaita alkuvuodesta, ja uudet nimet on otettu hyvin vastaan. Se ei ole aiheuttanut suuremmin palautetta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos kysymyksiä ilmaantuu, lupaa Minna Vuorinen.

Sopimuksista löytyy ratkaisu kaikenlaisiin tarpeisiin

Sähkösopimusvalikoima on monipuolinen ja vaihtoehtoja löytyy monenlaisiin tarpeisiin. Millainen sopimus nyt kesän kynnyksellä kannattaisi tehdä?

– Sähkön pörssihinnat ovat viime aikoina vaihdelleet paljon. Jos nyt pitäisi suositella jotain sopimusta, se olisi kiinteähintainen KSOY Takuu. Sähkön hinta kannattaa sitoa mahdollisimman pitkälle eteenpäin. KSOY Takuussa sähkön hinta pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden eli 24 kuukautta. Jos liität sopimukseesi Vaihtotakuun, voit vaihtaa sopimuksen uuteen KSOY Takuu -sopimukseen, jos esimerkiksi hinnat yllättäen laskisivat olennaisesti. Lisäksi sopimus on ympäristöystävällinen. Sähkö on tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla: tuulivoimalla, bioenergialla ja vesivoimalla, vinkkaa Minna Vuorinen.

Näin sopimusten nimet muuttuivat:

Minnan vinkkejä kesään:

Ota käyttöösi e-lasku.

Se helpottaa elämää, sillä sähkölaskut menevät suoraan verkkopankkiin ja maksaminen tapahtuu haluamallasi tavalla, vaikka automaattisesti. Laskut pysyvät hallinnassa eikä haittaa, vaikka kesäosoite poikkeaa normaalista osoitteesta. Laskut pysyvät oikeassa paikassa eivätkä häviä matkalla mihinkään.

Online-palvelussa

voit hoitaa sähköasioita helposti netin välityksellä kesälläkin missä tahansa. Ja muistathan, että asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan, jos kysymyksiä ilmaantuu.

Jos olet muuttamassa,

muista kysyä meiltä tarjous!

Mikä on sinulle sopivin sähkösopimus?

Tutustu tarkemmin sopimusvaihtoehtoihin. Jos sopimuksesi on katkolla, pyydäthän meiltä tarjouksen. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean sopimuksen valinnassa. 

 

Lisää tietoa sopimuksista ja hinnat löydät täältä

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Kesäkiertue pyörähtää käyntiin – tervetuloa messuvaunulle kesätapahtumiin!

Arki virtaa ensi kesänä Asuntomessuilla Kouvolassa – tavataan osastollamme!

KSOY Stipendi – tuemme liikunta- ja kulttuuritoimintaa

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa palvelupäällikkö Virpi Hanski.

Huolettaako sähkön hinnan nousu? Entä ilmastomuutos? – KSOY Takuu on fiksu ja vaivaton ekoteko

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi