Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 16.5.2019

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa palvelupäällikkö Virpi Hanski.

Tässä juttusarjassa esittelemme KSOY:n ammattilaisia, jotka työllään varmistavat, että asiakkaiden arki virtaa. Tällä kertaa vuorossa on palvelupäällikkö Virpi Hanski.

Milloin ja miten päädyit nykyiseen työhösi?

Tulin sähköyhtiöön kesätöihin ensimmäisen kerran opiskeluaikana. Kesätyöt muuttuivat pidemmäksi sijaisuudeksi ja lopulta vakituiseksi työksi. Alkuun työskentelin asiakaspalvelussa, ja viimeiset vuodet olen ollut tukipalveluissa. Tukipalveluissa työskentelee yhteensä 12 henkilöä, osa Elimäellä ja osa Kotkassa. Tukipalveluiden tehtäviin kuuluu mm. sähkölaskutus, saatavien valvonta, sähkönmyyjän vaihtoihin liittyvät tehtävät sekä erilaiset muut ns. taustatyöt.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Olen muutaman päivän viikossa Elimäen toimistolla ja muuten Kotkan toimistolla. Tällä hetkellä työpäiväni täyttyvät erilaisten projektien viemisestä eteenpäin, joten päivät ovat hyvinkin vaihtelevia ja usein erilaisia palavereita täynnä.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

Jokainen päivä koostuu melko erilaisista tekemisistä. Projektien myötä oppii koko ajan uutta ja omaksuu uusia toimintatapoja, näin pysyy mielenkiinto yllä.

Mistä saat energiaa arkeen?

Omasta itsestä huolehtiminen kokonaisvaltaisesti tuo jaksamista. Muutamana arki-iltana käyn jumpalla ja viikonloppuisin ulkoilen. Perhe on myös voimavaran antaja – halaus päivässä pitää hengissä.

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

KSOY Oma aurinko tuottaa sähköä omiinkin tarpeisiin

Sähkökatkojen määrä vähäisin koko vuosikymmeneen – kiitos investointien ja suotuisan sään

Vuoden 2019 stipendit ja harrastetuki jaettu

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa liittymä­vastaava Sirpa Jokisalo

Kesäkiertue pyörähtää käyntiin – tervetuloa messuvaunulle kesätapahtumiin!

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi