Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 26.2.2019

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa verkko-omaisuusvastaava Marcus Gammals

Tässä juttusarjassa esittelemme KSOY:n ammattilaisia, jotka työllään varmistavat, että asiakkaidemme arki virtaa. Tällä kertaa haastatteluvuorossa on verkko-­omaisuusvastaava Marcus Gammals Kymenlaakson Sähköverkko Oy:stä.

Milloin ja miten päädyit nykyiseen työhösi?

Tutustuin yhtiöön jo opiskeluaikana kesäharjoittelijana. Kesästä jäi mieleen hyvät kokemukset ja muistot. Muutaman pääkaupunkiseudulla vietetyn vuoden jälkeen yhtiöstä aukesi mielenkiintoinen työtehtävä ja hakeuduin KSOY:lle töihin. Sillä tiellä ollaan edelleen. Aluksi työtehtäviini kuului verkkotietojärjestelmän ylläpito ja kehitys, nykyään vastaan myös kunnossapitoprojektien koordinoinnista.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Teen pääosin toimistotyötä eli hoidan mm. eri ohjelmistojen käyttö- ja ylläpitotehtäviä. Käytän päivittäin verkkotietojärjestelmää, johon verkkoyhtiön koko verkko-omaisuus on mallinnettu. Työhön kuuluu asiakaspalautteita, projektitöiden seurantaa sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa vuorovaikutusta puhelimitse ja sähköpostitse.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

Työskentelen verkko-omaisuuden hallinnan tiimissä, jossa hoidamme sähköverkkoon liittyviä suunnittelu-, ylläpito- ja kehitystehtäviä. Työviikkoon mahtuu monenlaista tapausta ja yhteydenottoa. Tässä alkutalvesta kalenterista löytyy mm. tulevan kesän kunnossapitotöiden suunnittelua. Hoidan myös helikopterikuvauksen koordinointia, eli lentotarkastamme ja kuvaamme ilmajohtoverkkoamme alueittain joka vuosi. Tällä hetkellä suunnitellaan tämän vuoden helikopteriraivauksia ja mm. kehitellään dronen avulla tehtäviä linjojen tarkastuslentoja.

Mistä saat energiaa arkeen?

Kahden nuoren urheilua harrastavan pojan vanhempana ei ole vapaa-­ajan ongelmia. Arki-illat ja viikonloput vietetään melko usein urheiluhalleilla ja -kentillä. Se on sopivaa vastapainoa työelämään ja antaa voimaa arkeen.

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Palvelut toimivat ja etätyöt sujuvat korona-aikana KSOY:ssä

Käyttökeskus siirtyi nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti etätyöskentelymalliin

Koronatilanne on vaatinut muutoskykyä ja joustavuutta

Asiakaspalvelu ja yksityismyynti ovat sopeutuneet koronatilanteeseen hyvin

Asiakkaat kysyvät sähkön siirrosta

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi