Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 21.11.2019

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa liittymä­vastaava Sirpa Jokisalo

Tässä juttusarjassa esittelemme KSOY:n ammattilaisia, jotka työllään vastaavat, että arki virtaa. Tällä kertaa vuorossa on liittymä­vastaava Sirpa Jokisalo Kymenlaakson Sähkö­verkko Oy:stä.

Milloin ja miten päädyit nykyiseen työhösi?

Tulin KSOY:lle aikoinaan kesätöihin 80-luvun alussa, ja opiskelujen jälkeen sain heti vakituisen työn täältä. Liittymä- ja maankäyttösopimusten käsittely vaihtui 90-luvulla myyntipäällikön tehtäviin Loviisassa. Kotkan alueen siirtyessä Kymenlaakson Sähkölle olin useamman vuoden liittymämyyntitiimin vetäjänä, ja sen jälkeen siirryin nykyiseen tehtävääni Verkkopalvelut-yksikön liittymävastaavaksi.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työpäivän aikana tehtävät voivat vaihdella hyvinkin paljon. Asiakkaiden, sähköurakoitsijoiden ja -suunnittelijoiden yhteydenottoja erilaisissa liittymäasioissa tulee päivittäin tai sitten tehtäviä erilaisten projektien parissa, kuten asiakastietojärjestelmän vaihto tai liittymissopimusten sähköinen arkistointi. Myös pientuotantoasioiden kanssa vierähtää välillä paljonkin aikaa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

Työn vaihtelevuus ja erilaiset asiakaskohtaamiset ehdottomasti. Saan opetella uusia asioita, vaikka työura onkin ollut pitkä ja kokemusta karttunut monesta asiasta. Energia-ala on muuttunut ja muuttuu edelleen kovaa vauhtia, se pitää mielen virkeänä.

Mistä saat energiaa arkeen?

Mukavat työkaverit antavat energiaa työarkeen. Vapaa-aika kuluu perheen, ystävien ja harrastusten parissa. Liikunta, kansantanssi ja kulttuuririennot ovat lähellä sydäntäni.

Lisää luettavaa

Kivelän navetta

Onnellisten lehmien navetta – edistyksellistä tilanpitoa ja vakaahintaista sähköä

Tienpitäjä tarvitsee edullista sähköä ilman riskejä

KSOY yritysmyynti

Sähkönhankinta yrityksille on pitkälle räätälöityä palvelua

Palvelut toimivat ja etätyöt sujuvat korona-aikana KSOY:ssä

Käyttökeskus siirtyi nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti etätyöskentelymalliin

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi