Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 21.11.2019

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa liittymä­vastaava Sirpa Jokisalo

Tässä juttusarjassa esittelemme KSOY:n ammattilaisia, jotka työllään vastaavat, että arki virtaa. Tällä kertaa vuorossa on liittymä­vastaava Sirpa Jokisalo Kymenlaakson Sähkö­verkko Oy:stä.

Milloin ja miten päädyit nykyiseen työhösi?

Tulin KSOY:lle aikoinaan kesätöihin 80-luvun alussa, ja opiskelujen jälkeen sain heti vakituisen työn täältä. Liittymä- ja maankäyttösopimusten käsittely vaihtui 90-luvulla myyntipäällikön tehtäviin Loviisassa. Kotkan alueen siirtyessä Kymenlaakson Sähkölle olin useamman vuoden liittymämyyntitiimin vetäjänä, ja sen jälkeen siirryin nykyiseen tehtävääni Verkkopalvelut-yksikön liittymävastaavaksi.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työpäivän aikana tehtävät voivat vaihdella hyvinkin paljon. Asiakkaiden, sähköurakoitsijoiden ja -suunnittelijoiden yhteydenottoja erilaisissa liittymäasioissa tulee päivittäin tai sitten tehtäviä erilaisten projektien parissa, kuten asiakastietojärjestelmän vaihto tai liittymissopimusten sähköinen arkistointi. Myös pientuotantoasioiden kanssa vierähtää välillä paljonkin aikaa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

Työn vaihtelevuus ja erilaiset asiakaskohtaamiset ehdottomasti. Saan opetella uusia asioita, vaikka työura onkin ollut pitkä ja kokemusta karttunut monesta asiasta. Energia-ala on muuttunut ja muuttuu edelleen kovaa vauhtia, se pitää mielen virkeänä.

Mistä saat energiaa arkeen?

Mukavat työkaverit antavat energiaa työarkeen. Vapaa-aika kuluu perheen, ystävien ja harrastusten parissa. Liikunta, kansantanssi ja kulttuuririennot ovat lähellä sydäntäni.

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Sähkökatkojen määrä vähäisin koko vuosikymmeneen – kiitos investointien ja suotuisan sään

Vuoden 2019 stipendit ja harrastetuki jaettu

KSOY Oma aurinko tuottaa sähköä omiinkin tarpeisiin

Kesäkiertue pyörähtää käyntiin – tervetuloa messuvaunulle kesätapahtumiin!

Arki virtaa ensi kesänä Asuntomessuilla Kouvolassa – tavataan osastollamme!

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi