Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 28.8.2018

Minun sähköni: Cashback-sopimus antaa monenlaista taloudellista etua

Sari tuo kauneutta, hyvää mieltä ja energiaa arkeen. 

Kun asiakas lähtee haminalaisen Sari Vuoren lifestyle-putiikista, hän on saanut energiaa elämäänsä monin tavoin. Kauniit ripset ja kynnet huomataan, laukussa on ehkä ihastuttavat uudet alusvaatteet ja mieli on hyvä: monet henkilökohtaisetkin asiat on hoidon aikana juteltu, takuuvarman luottamuksellisesti.

– Elämässäni on ollut vaikea jakso ja siksi kuuntelen herkästi ihmisten murheita. Mutta toisaalta olen oppinut senkin, että ihmisellä on enemmän voimavaroja, kuin hän itse ehkä uskookaan, Sari miettii.

Tarkkaan harkiten hän on tehnyt ratkaisuja, joiden ansiosta hän elää juuri nyt omanlaistaan elämää. Tarkka hän on ollut myös Kymenlaakson Sähkön sopimusta tehdessään. – Valitsin Cashbackin, koska siitä on minulle selkeästi taloudellista hyötyä.

Miehen kuolema toi surun ja taloudelliset huolet

Sari Vuori työskenteli aikanaan Kymen Sanomissa. Yt-neuvotteluja pukkasi, joten hän siirtyi töihin miehensä omistamaan haminalaiseen hoivakotiin.

Vuonna 2012 aviomies kuoli syöpään, ja surun lisäksi tulivat taloudelliset huolet. – Minut luettiin yrittäjäksi ja tipuin turvaverkoston ulkopuolelle. Hoivakiinteistöistä oli useamman miljoonan euron velat, joista jouduin vastaamaan. Onneksi hoivakiinteistöt saatiin myytyä ja selvisin veloista.

– Ymmärsin, että elämä voi loppua aivan yllättäen. Miksen siis hankkisi ammattia, joka palkitsisi minut myös henkisesti? Näin suuren kolauksen tarvitsin, että silmäni avautuivat, Sari muistelee.

Koulutusten jälkeen Sari perusti nettikaupan ja avasi sitten lifestyle-putiikkinsa Haminan Villenkadulle. Hän tekee siellä mm. erilaisia geelikynsiä, ripsienpidennyksiä ja ripsien kestotaivutuksia sekä suihkurusketuksia.

– Nämä eivät ole vain nuorten naisten palveluja, vaan monet asiakkaani ovat viisi- tai kuusikymppisiä, yksi yli 80-vuotiaskin.

Liikkeessä on myös myymälä, josta voi hankkia viehättäviä alusvaatteita, koruja, sukkia, vaatteita ja luonnonkosmetiikkaa. Uusimpana on tullut myyntiin persoonallisia ja kauniita tanskalaisia käyttöesineitä.

– Haluan tuoda esiin naiseuden ja oman ulkonäön arvostuksen.

Mikä Cashback-jäsenyys oikein on?

Ilmainen Cashback World -jäsenyys toimii 47 maassa ja pitää sisällään yli 300 000 ostospaikkaa. Lisäksi voi hyödyntää noin 10 000 verkkokauppaa.

Cashback World -jäsen saa rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta omalle pankkitilille ja kerää ostospisteitä (Shopping Points), joita voi käyttää Cashback-yritysten erikoistarjouksiin.

Kymenlaakson Sähkön Cashback-sopimuksella saa sähkösopimuksesta vuosittain 1 % Cashback + 1 Shopping Pointin /100 €.

Sähkölasku toimitetaan kahden kuukauden välein e-laskuna. Hinta on jaettu neljään hintakauteen, joiden aikana hinta pysyy muuttumattomana. Uusi hinta on tiedossa kaksi viikkoa ennen hintakauden alkua.

Lisää tietoa Cashback-sopimuksesta ksoy.fi/cashback

Lisää luettavaa

Kivelän navetta

Onnellisten lehmien navetta – edistyksellistä tilanpitoa ja vakaahintaista sähköä

Tienpitäjä tarvitsee edullista sähköä ilman riskejä

KSOY yritysmyynti

Sähkönhankinta yrityksille on pitkälle räätälöityä palvelua

Palvelut toimivat ja etätyöt sujuvat korona-aikana KSOY:ssä

Käyttökeskus siirtyi nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti etätyöskentelymalliin

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi