Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Lukijat kysyvät 28.8.2018

Milloin lämminvesivaraaja pitää vaihtaa uuteen?

Lämminvesivaraajan tekninen käyttöikä on tyypillisesti 15–20 vuotta. Käyttöikään vaikuttavat varaajan säiliön materiaali ja käyttöveden laatu. Kuluttajasuojaviranomaisten ja vakuutusyhtiöiden tekemän tilastoinnin mukaan vuotoriski alkaa kasvaa yli 20 vuoden käyttöikäisissä varaajissa.

Lisää luettavaa

Miten puhdistan jatkojohdot ja kuinka kauan niitä on turvallista käyttää?

Kuinka paljon mikroaaltouuni kuluttaa verrattuna uuniin. Meillä mikroaaltouunia käytetään paljon. Kummalla tavalla ruoan lämmitys olisi energiaystävällisempää?

Miten lintujen karkotus sähkölangoilta onnistuu? Onko selvää näyttöä lankoihin ripustettavien pallojen tai viirien vaikutuksesta verrattuna samalla alueella aikaisempaan tilanteeseen?

Mitä autioituneen talon sähköliittymälle voit tehdä?

Mikä on hyvä peruslämpötila (sähköllä) tavikauden asumattomana olevalle pienelle mökille (ei käydä ollenkaan puoleen vuoteen) ajatellen rakenteita ja sähkölaitteita, vesijohtoja ja WC-tä? Nyt olen pitänyt n. +7 astetta. Taloudellisesti ja ekologisesti ajatellen. Rakennettu 1965 ja vankkaa tekoa, puinen.

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi