Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Lukijat kysyvät 16.5.2019

Miksi sähkölaskussa on kaksi eri sopimusta, jos sekä sähkönmyynti että -siirto tulevat samasta yhtiöstä?

Sähkön siirto ja sähköenergia laskutetaan erikseen, koska kyseessä kaksi eri palvelua ja palvelun toimittajana kaksi eri juridista yhtiötä. Sähkön siirrosta asiakas tekee verkkoyhtiönsä kanssa verkkopalvelusopimuksen ja sähkön ostamisesta myyjäyhtiönsä kanssa sähkönmyyntisopimuksen. Kun sähkönmyynti ja -siirto laskutetaan samalla sähkölaskulla, pitää niiden näkyä myös sähkölaskulla erillisinä sopimuksina ja eriteltynä eri maksuina.

Kymenlaakson Sähkön verkkosivuilta löytyy lisätietoa laskun sisällöstä:
www.ksoy.fi

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Paljonko Suomessa on tuulivoimaa tällä hetkellä?

Meitä sähkölämmittäjiä kovasti syyllistetään energiantuhlauksesta ja autopuolella kovasti kannustetaan sähköautoilun suuntaan. Syntyykö se sähköautoissa käytettävä sähkö jossain täysin maailman energiavaroja kuluttamatta itsestään niin, että maapallo ilmakehineen ei lämpene, vai mikä tässä on juju?

Missä tapauksessa aurinkopaneelit olisi järkevämpää asentaa telineillä maahan? Kuinka herkkiä ne ovat ilkivallalle?

Tuntuu, että lattialämmityksen termostaatti ei toimi oikein. Esimerkiksi lattia lämpiää silloin, kun pitäisi olla pois päältä. Mistä saa apua korjaukseen tai tarkistukseen?

Vanha kesämökki tuli sähköistettyä, joten pitäisikö tämä ilmoittaa jonnekin ja vaikuttaako se kiinteistöveroon?

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi