Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Lukijat kysyvät 16.5.2019

Miksi sähkölaskussa on kaksi eri sopimusta, jos sekä sähkönmyynti että -siirto tulevat samasta yhtiöstä?

Sähkön siirto ja sähköenergia laskutetaan erikseen, koska kyseessä kaksi eri palvelua ja palvelun toimittajana kaksi eri juridista yhtiötä. Sähkön siirrosta asiakas tekee verkkoyhtiönsä kanssa verkkopalvelusopimuksen ja sähkön ostamisesta myyjäyhtiönsä kanssa sähkönmyyntisopimuksen. Kun sähkönmyynti ja -siirto laskutetaan samalla sähkölaskulla, pitää niiden näkyä myös sähkölaskulla erillisinä sopimuksina ja eriteltynä eri maksuina.

Kymenlaakson Sähkön verkkosivuilta löytyy lisätietoa laskun sisällöstä:
www.ksoy.fi

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Miksi sähkön siirrosta pitää maksaa kuitenkin täysi hinta, vaikka sähköä kuluu mökillä tosi vähän? Nyt mökin sähkölaskusta suurin osa on pelkkää siirtomaksua.

Olen lukenut, että hybridi- tai sähköauton lataaminen omasta tavallisesta pistorasiasta on turvallisuusriski ja pitäisi hankkia kotiin oikea latauslaite. Miksi tuo tavallisesta pistorasiasta lataaminen on riskialtista?

Miksi metsässä olevien sähkölinjojen vierimetsää ei ole jo aiemmin raivattu niin puhtaaksi ja niin leveältä alueelta, että puita ei pääse kaatumaan sähkölinjoille?

Koko keittiön sähköistys on 10 ampeerin sulakkeen päässä. Mitä laitteita voin käyttää yhtä aikaa? Voiko kuorman laskea jotenkin yksinkertaisesti itse? Miten?

Ostin verkkokaupasta vahingossa kahvinkeittimen, jossa on vääränlainen pistoke. Voinko vaihtaa sen itse suomalaisiin pistorasioihin sopivaksi?

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi