Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 26.2.2019

Huolettaako sähkön hinnan nousu? Entä ilmastomuutos? – KSOY Takuu on fiksu ja vaivaton ekoteko

Ilmastoystävällisen KSOY Takuu -sopimuksen valinta pysäyttää sähkön hinnan nousun heti omalta kohdaltasi. Samalla se on fiksu ja vaivaton ekoteko.

– Jos et ole vielä kiinnittänyt sähkösi sopimushintaa, niin viimeistään nyt se kannattaa tehdä. Viimeisen vuoden aikana sähkön markkinahinnat ovat nousseet lähes 50 %, eikä merkkejä hinnan kääntymisestä laskuun ole tällä hetkellä näköpiirissä, kertoo myyntipäällikkö Minna Vuorinen Kymenlaakson Sähköstä.

– Kiinteähintainen KSOY Takuu -sopimus pysäyttää hinnan nousun heti. Siinä oman sähkön hinta pysyy vakaana koko sopimuskauden eli seuraavat 24 kuukautta. Jos tuntuu siltä, että olisi sittenkin viisasta varautua sähkön markkinahinnan laskuun, voit liittää sopimukseesi Vaihtotakuun. Sen avulla voit vaihtaa oman sopimuksen kesken kauden uuteen KSOY Takuu -sopimukseen. Tästä lisäpalvelusta olisi hyötyä, jos sopimushinnat jostain syystä laskisivatkin.

– Sopimuksen teossa ei kannata odotella. Kun teet sopimuksen jo nyt, niin sopimuksen hinta on edullisempi, vaikka kulutus talvella pakkasten takia vielä nousisikin.

Sähkön markkinahintaan vaikuttavat monet tekijät: sähkön kysyntä- ja tarjontatilanne, sää, lämpötilat, vesitilanne, polttoaineiden hinnat, suurten voimantuotantoyksiköiden tila, ympäröivät markkinat ja niiden hintatasot sekä päästöoikeuden hinta.

Vihreän sähkön käyttäjä huolehtii ympäristöstään

Huoli ympäristön tilasta on kasvanut. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tarvitaan ja ollaan myös valmiita tekemään hyviä tekoja. KSOY­ ­Takuu on kokonaan vihreää sähköä, joten tämän sähkösopimuksen avulla olet pienellä vaivalla mukana ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

– KSOY Takuu tuotetaan kokonaan uusiutuvilla luonnonvaroilla – tuulella, bioenergialla ja vesivoimalla. Toisinaan sähkön vihreyttä epäillään ajattelemalla, että samaa sähköähän sieltä pistorasiasta tulee. Mistä sitä tietää onko se vihreää vai ei? Sähkön vihreys osoitetaan erillisillä uusiutuvan energian alkuperätakuilla. Emme voi myydä vihreää sähköä enempää kuin omista tuotantolaitoksista tai muilta uusiutuvan energian tuottajilta saadut takuut mahdollistavat. Kun valitset itsellesi KSOY Takuu -sopimuksen, teet valinnan myös ympäristön puolesta. Pienellä valinnalla autat säilyttämään tätä maailmaamme vähän vihreämpänä lapsillemme ja lapsenlapsillemme, vahvistaa Vuorinen.

Tee KSOY Takuu sähkösopimus - Kymenlaakson Sähkö

Lisää luettavaa

Kivelän navetta

Onnellisten lehmien navetta – edistyksellistä tilanpitoa ja vakaahintaista sähköä

Tienpitäjä tarvitsee edullista sähköä ilman riskejä

KSOY yritysmyynti

Sähkönhankinta yrityksille on pitkälle räätälöityä palvelua

Palvelut toimivat ja etätyöt sujuvat korona-aikana KSOY:ssä

Käyttökeskus siirtyi nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti etätyöskentelymalliin

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi