Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 16.5.2019

KSOY Stipendi – tuemme liikunta- ja kulttuuritoimintaa

KSOY jakaa vuosittain urheilu- ja kulttuuri­stipendejä. KSOY Stipendit ovat yksi osa KSOY:n vastuullisuustoimintaa. Vuonna 2018 stipendejä jaettiin kymmenen kappaletta. Yksi stipendin saajista oli Valkealan Kajon pikajuoksujoukkue.

Keijo Hulkkosen valmennuksessa harjoittelee kuusi poikaa ja kolme tyttöä. Talvikaudella harjoitellaan koululiikunnan lisäksi viisi–kuusi kertaa viikossa. Kaikki ovat kuluneella hallikaudella tehneet ennätyksensä, joten harjoittelu sujuu hyvin ja kesää kohti edetään iloisella mielellä.

Keijo Hulkkonen kertoo, että he innostuivat hakemaan stipendiä vuoden 2018 hyvän menestyksen perusteella. Pojat saavuttivat loppukilpailupaikan 2018 SM-viesteissä 4 x 100 metrin kilpailussa M17-sarjassa. Kaikki juoksijat olivat vuoden nuorempia kuin sarja edellyttää. Joukkueen nopein, Sakke Petäjäsaari, sai lisäksi SM-pronssia M16-sarjassa 200 metrillä.

Stipendiä hyödynnetään vuoden 2019 kilpailumatkojen rahoitukseen. Alkukesän ensimmäinen suuri kilpailutapahtuma on YAG (Youth Athletics Games) Lahdessa kesäkuussa, ja sinne lähtevät Kajosta kaikki kilpailevat nuoret. Kevään harjoittelulla on tähdätty ensisijaisesti näihin kisoihin. Kesällä harjoitellaan ja kilpaillaan vuoroin. Tähtäimessä ovat elokuussa järjestettävät SM-kilpailut Kankaanpäässä ja myöhemmin syksyllä SM-viestit Ylivieskassa.

KSOY toivottaa Valkealan Kajon pikajuoksijoille menestystä!

Vuonna 2019 jaamme myös harrastetukea

Vuonna 2019 stipendijakoon tulee mukaan uusi kategoria, kun stipendejä jaetaan myös harrastetukena. Harrastetukea voivat hakea seurat, yhteisöt sekä sellaiset luotettavat toimijat, joilla on mahdollisuus jakaa harrastetukea perustellusti eteenpäin. Harrastetuki on tarkoitettu tukemaan niiden lasten ja nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, joilla syystä tai toisesta ei ole esimerkiksi taloudellisesti mahdollista jatkaa harrastuksen parissa ilman erillistä tukea. Stipendejä jaetaan entiseen tapaan myös muille menestyville nuorille urheilijoille, kulttuuriharrastajille sekä joukkueille.

 

2019 stipendihaku alkaa elokuun lopussa

Stipendit jaetaan marraskuussa, ja siten niiden käyttö ajoittuu vuoden 2020 toimintaan. Tiedotamme verkkosivuillamme sekä alueen lehdissä tarkemmat hakuohjeet ja -aikataulun.

Lisää luettavaa

Triplan K-kauppias Petri Miettinen

Hyvä asiakaspalvelu sujuvoittaa asiointia niin vähittäiskaupassa kuin sähkön ostamisessakin

Kivelän navetta

Onnellisten lehmien navetta – edistyksellistä tilanpitoa ja vakaahintaista sähköä

Tienpitäjä tarvitsee edullista sähköä ilman riskejä

KSOY yritysmyynti

Sähkönhankinta yrityksille on pitkälle räätälöityä palvelua

Palvelut toimivat ja etätyöt sujuvat korona-aikana KSOY:ssä

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi