Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Kotona 26.2.2019

KSOY Oma aurinko -aurinkosähköpaketti on luotettava valinta

Kymenlaakson Sähkö myy aurinkosähköjärjestelmät kokonaispakettina, johon kuuluu koko projekti suunnittelusta asennukseen, tuotannon käyttöönottoon ja käytön aikaiseen tukeen.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä järjestelmiin. Kun ostaa järjestelmän omalta sähköyhtiöltä, voi olla varma järjestelmän toimivuudesta. Eikä satavuotias yhtiö ole mihinkään katoamassa.

– Myytyjen järjestelmien määrä viime vuonna oli jo kolminumeroinen, ja myynti on kovassa vauhdissa. Eniten järjestelmiä ovat hankkineet omakotitalot. Sopimukset ovat pitäneet, eikä yhtään paneelia ole mennyt vaihtoon. Erityisesti asennuksen laatu sekä projektin varmuus ja huolettomuus ovat saaneet kiitosta, kertoo kehityspäällikkö Heikki Rantula Kymenlaakson Sähköstä. – Meillä tehdään maksuton kartoitus ennen tarjousta. Näin varmistetaan, että valittu järjestelmä on paras mahdollinen ja soveltuu kohteeseen. Kaikki järjestelmät ovat 3-vaiheisia.

Rantula kehottaa asiakkaita kysymään tarjousta myös KSOY:ltä

– Aurinkosähköjärjestelmän huipputehoa laskennallisissa olosuhteissa kuvataan kWp-arvona. Käytännössä 1 kWp vastaa 850–900 kWh:n tuottoa vuodessa, sillä optimiolosuhteissa aurinkosähköä ei koko ajan pystytä tuottamaan. Näin laskien pääsee aika lähelle totuutta tuotannossa, vinkkaa Rantula.

Asiassa pääsee helpoimmin eteenpäin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai tutustumalla aurinkosähköön nettisivuilla: ksoy.fi/aurinkosahko.

KSOY Oma aurinko - pyydä hinta-arvio

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Kuinka usein lakanat ja vaatteet pitää pestä? Turha pesu tuhlaa energiaa ja rasittaa luontoa

Onko aktiivisuuslaitteista apua unettomalle? – Oura-älysormus kokeilussa

Älyvalaistus tulee koteihin – valon määrä ja sävy ohjautuvat tarpeen mukaan

Onko kotisi sähköturvallinen? – 8 asiaa, jotka on hyvä tarkistaa kotona

Kahvin uudet maut – suodatinkahvin rinnalle avautui kokonainen kahvimakujen taivas

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi