Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 21.11.2018

KSOY 100 -teemavuosi on näkynyt laajalti

Teemavuoden toteutukset ovat näkyneet tapahtumina, verkkosivujen ja sosiaalisen median päivityksinä, lehti-ilmoituksina, televisio- ja radiomainoksena, kilpailuina ja sponsorointina. Tässä pieni kooste KSOY 100 -vuodesta.

Energiaa ja elämää -kiertueet marketeissa, tapahtumissa, kirjastoissa ja kauppakeskuksissa

Kiertueemme ovat sisältäneet lähes 30 tapahtumaa ja olemme tavanneet asiakkaita mukavissa merkeissä. Alkuvuodesta liikutimme perheitä Virtaa palloon -tapahtumassa Kouvolassa, Meripäivillä olimme mukana pääyhteistyökumppanina, market- ja kesäkiertueet pysähtyivät 17 eri kohteessa ja syksyllä tarjosimme asiakkaille elokuvaelämyksiä viidellä paikkakunnalla. Elokuussa järjestimme avoimen golf-kilpailun Virolahdella. Syksyn kirjastokiertue vieraili viidellä paikkakunnalla.

Kesätapahtumien sponsorointi

Halusimme jakaa juhlatunnelmaa ja sponsoroimme kesän aikana 14 erilaista kesätapahtumaa. KSOY näkyi mm. pihafestareilla Metsolassa, Bluegrass-festivaaleilla Ruotsinpyhtäällä, Kosken kesäjuhlilla, Ankkapurha Go-Go tapahtumassa Anjalassa sekä Tennilän Kantreilla.

Auringonkukat ilahduttivat Loviisassa

Loviisassa auringonkukat ilahduttivat elo–syyskuussa. Viljely toteutettiin yhteistyössä Loviisan kaupungin kanssa.

Taidepömpeleitä tuunattiin Orimattilaan ja Askolaan

Kutsuimme nuoria taitajia tuunaamaan sähkökaapeista katukuvaa piristäviä taidepömpeleitä Arki virtaa / Energialla on juuret -teemalla. Tuunatut muuntamot ilahduttavat nyt kaupunkikuvassa.

Matka sadan vuoden historiaan -kilpailu herätti mielenkiintoa

Lisäksi olemme järjestäneet lukuisia Facebook-kilpailuja, tapahtuma-arvontaa ja koko vuoden kestäneen Matka sadan vuoden historiaan -kilpailun. Kilpailuun tuli vuoden aikana yhteensä 15 689 vastausta. Pääpalkinnon eli Matkapoikien 1 000 euron matkalahjakortin voitti Kari K.

Historiikki julkaistiin syntymäpäivänä 30.10.

Sadan vuoden taipaleelle mahtuu mielenkiintoisia tarinoita ja monipuolisesti yhtiön kehitystä. Reijo Hämäläinen kirjoitti historiikin kuluneesta vuosisadasta.

Virran väen vauhdikas vuosisata -kirjan
voi tilata itselleen: viestintä@ksoy.fi
(25 €/kpl).

 

Jätä kommentti tästä artikkelista

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Sähkösopimuksiin tai asiakkuuteesi liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ksoy.fi

*
*

Lisää luettavaa

Kesäkiertue pyörähtää käyntiin – tervetuloa messuvaunulle kesätapahtumiin!

Arki virtaa ensi kesänä Asuntomessuilla Kouvolassa – tavataan osastollamme!

KSOY Stipendi – tuemme liikunta- ja kulttuuritoimintaa

Palveluksessasi-juttusarjan esittelyvuorossa palvelupäällikkö Virpi Hanski.

Huolettaako sähkön hinnan nousu? Entä ilmastomuutos? – KSOY Takuu on fiksu ja vaivaton ekoteko

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi