Kymenlaakson Sähkö Oy Energiaa - tietoa ja tarinoita energiasta
Asiakkaana 14.4.2021

Ilmastoystävällistä sähköä on helppo hankkia

Yhä useampi valitsee sähkösopimuksessaan energianlähteeksi ilmastoystävällisen sähkön. Sähkö on tällöin tuotettu uusiutuvilla luonnonvaroilla eli esim. vedellä, tuulella tai bioenergialla.  

Kymenlaakson Sähkön myymästä sähköstä noin puolet hankitaan pohjoismaisesta sähköpörssistä ja noin 46 prosenttia tuotetaan omilla tuotanto-osuuksilla. Tästä jo noin 93 prosenttia on hiilineutraalisti tuotettua. 

Tuotteistamme KSOY Takuu on 24 kuukauden määräaikainen ja kiinteähintainen sähkösopimus, joka on tuotettu 100 prosenttisesti uusiutuvilla luonnonvaroilla; vedellä, tuulella ja bioenergialla. Yksityismyynnin myyntipäällikkö Minna Vuorinen kertoo, että moni vaihtaa nyt kodin sähkösopimuksen KSOY Takuuseen vain ja ainoastaan ympäristövastuullisuussyistä Monet asiakkaat ovat valinneet KSOY Takuu -sopimuksen, koska haluavat näin osoittaa olevansa huolissaan ilmastostamme. Asiakkaat ovat kommentoineet, että ilmastoystävällinen sähkösopimus on yksi helpoimmista tavoista pienentää hiilijalanjälkeäKuukausittainen hintaero toisella tuotantomuodolla tuotettuun sähköön ei ole monestikaan merkittävä, joten valinta ilmaston puolesta on helppo tehdä. Olen itsekin valinnut kyseisen tuotteen. 

Ilmastovastuullinen teko on siis helppo tehdä esimerkiksi sähkönhankinnan kautta. Sähköä voi hyvillä mielin käyttää, kun on huolehtinut siitä, että sähkön alkuperä on ilmastolle ystävällinen. 

Tee kanssamme helppo ilmastoteko ja valitse KSOY Takuu!

 

 

 

Lisää luettavaa

Mietitkö, mikä sähkösopimus sopisi juuri sinulle ja sinun sähkönkäytön tarpeisiisi?

Energiankulutusmittari paljastaa turhan kulutuksen

Syökö sähkölaitteesi liikaa sähköä? – energiankulutusmittarilla selvität todellisen kulutuksen

Vettä kuluu entistä vähemmän – älä silti lotraa!

Energiamerkinnät ovat uudistuneet – tutustu uuteen luokitukseen

Muutossa auttaa hyvä ennakkosuunnittelu – sähkötkin on hyvä hoitaa kuntoon ajoissa

Kymenlaakson Sähkö Oy

Seuraa Kymenlaakson Sähköä sosiaalisessa mediassa.

Kymenlaakson Sähkö Facebookissa Kymenlaakson Sähkö Instagramissa Kymenlaakson Sähkö Twitterissä Kymenlaakson Sähkö LinkedInissä Kymenlaakson Sähkö Youtubessa

www.ksoy.fi